„OPEL ĆIRKOM”: Zlatna medalja za servisiranje polovnih „opel” vozila

U Auto servisu „Opel Ćirkom”, s obzirom na veliki broj uvezenih polovnih „opel” automobila, pokrenut je novi program pod nazivom „Briga o kupcima – OPEL servis 4+” u kojem svi vlasnici „opel” vozila koja su starija od 4 godine ostvaruju ozbiljne popuste na ugrađene originalne rezervne delove i sjajnu podršku u servisnom odeljenju.
Ovo je uvedeno s obzirom na to da danas, kupovinom novog automobila, kupac stiče sigurnost jer uz svako novo „opel” vozilo dobija se garancija od četiri godine na motor ili do 120.000 pređenih kilometara kao i pomoć na putu u trajanju od četiri godine, bez ikakvih problema ili rizika.
Međutim, problemi se javljaju prilikom kupovine polovnih automobila kojih je na našem tržištu sve više jer kupovna moć naših ljudi je poprilično ograničena. Čak 90 odsto uvezenih automobila je u cenovnom rangu od 3-5.000 eura odnosno starosti su od 5 do 8 godina. Urbana je legenda da su sve uvežene polovnjake su vozile „babe” ili „žene do pijace”, te da su sva uvezena vozila prešla „svega“ 120.000 do 150.000 kilometara.
opel-cirkom-medaljaZbog toga su u „Opel Ćirkomu“ rešili da uvedu ovaj novi program za klijente, jer uz svaku popravku ili servis vozila u programu „Opel Servis 4+” , vozilo dobija maksimalan tretman i pregled u 14 „opel“ tačaka , kontrolu kočnica i amortizera , nagiba trapa kao i proveru antifriza pred predstojeće zimske periode .
Nakon pregleda vozila , klijent dobija informativnu ponudu u kojoj se navodi detaljna procena troškova popravke na vozilu kako bi mogao da se usaglasi sa svim troškovima pre početka popravke automobila. U „Ćirkomu” navode da im je od velike važnosti da klijent bude obavešten o prirodi kvara na vozilu kako bi znao i koliko će popravka vozila da košta ali i koliko će vremenski da traje.
– Takođe, klijent ima mogućnost da odabere između originalnih rezervnih delova, koji imaju garanciju do dve godine, i zamenskih rezervnih delova, vrhunskih kvaliteta, koji su nešto povoljniji od originala. Za vreme trajanja popravke klijent može da prati tok popravke svog automobila u za to posebno namenjenim prostorijama i da uz kafu sačeka da njegovo vozilo bude gotovo. Popravke na vozilima mogu se plaćati gotovinski, svim platim karticama a ako je račun većeg iznosa, odobravamo plaćanje i na više mesečnih rata čekovima građana – napominju u „Opel Ćirkomu“.
Nedavno je promovisana i nova web stranica www.myopel.rs putem koje klijenti mogu, nakon registracije i aktiviranja naloga u „Ćirkomu” , da prate servisnu istoriju vozila kao i da ostvare popuste i do 40 odsto od pune cene koštanja na servisiranje i popravke.
Ovaj servis nalazi se u Industrijskoj zoni Jugoistok a sve informacije mogu se dobiti na brojeve telefona 023/3150000, 062/241928 ili 063/560607.
S.V.