„OPEL ĆIRKOM“:Garancije dve godine na originalne „opel” delove

U kriznim vremenima, korisnici automobila se dovijaju na razne načine kako da premoste neplanirani trošak prilikom kvara na automobilu, kako bi osposobili svog četvorotočkaša za korišćenje. Zbog toga su u Servisu „Opel Ćirkom“, kako bi klijentima i vlasnicima „opel“ vozila izašli u susret, doneli odluku da na ugrađene originalne rezervne delove (koji nisu potrošnog karaktera) a ugrade se u njihovom servisu, odobre garanciju na dve godine. Takođe, na rezervne delove koji ne nose žig „opela” ali su takođe vrhunskog kvaliteta, čiji su proizvođači neki od renomiranih svetskih kompanija, u „Opel Ćirkomu“ odobravaju garanciju do 12 meseci ukoliko se ugradi u njihovom servisu.
– Još jedna od novina je da račun u našem Servisu klijenti mogu platiti, pored standardne gotovine ili nekom od važećih platnih kartica, i čekovima građana na više rata a zavisno od visine iznosa računa. Ono što nas još izdvaja od lokalnih servisera jeste da vlasnik automobila pre početka popravke na svom vozilu dobija informativnu kalkulaciju koliko će ga popravka koštati ili se dodatno konsultujemo sa njim ukoliko se uoči neka dodatna intervencija na vozilu- kažu u „Opel Ćirkomu“.
Tokom popravke vozila, klijent vreme može provesti vreme u posebno opremljenom ambijentu u okviru prodajno servisnog centra i kroz stakleni zid pratiti tok popravke svog četvorotočkaša.
Termin dolaska klijenti mogu zakazati na neki za to namenjenih telefona 023/315-00-00 , 023/315-00-07 ili 062/24-19-28 odnosno putem mejla servis-zr@opelcircom.com.
S.V.

1-opel_kljuc-poverenja