Praznična akcija besplatne provere sluha u „Audiovoksu“

Ukoliko ne čujete dobro, iskoristite prazničnu akciju u prodavnici „Audiovoks” i započnite novu godinu sa boljim sluhom. Zanemarivanje oštećenja sluha ne pogađa samo kvalitet života, već utiče i na sposobnost mozga da pamti uobičajene svakodnevne zvukove.
U „Audovoksu” preporučuju, da ukoliko imate problem, reagujete odmah i zakažete besplatan termin kako biste proverili sluh i isprobali najsavremenije digitalne slušne aparate koji će vam aktivirati slušni nerv i omogućiti da ponovo čujete.
Svi oni koji dođu na pregled mogu da očekuju besplatnu proveru sluha, bez čekanja u redu, uz zakazivanje termina. Takođe, potencijalne mušterije mogu besplatno da probaju slušni aparat kao i da se posavetuju, a ukoliko reše da ga kupe dobiće popust od pet hiljada dinara, a postoji mogućnost i plaćanja na 12 rata.
Radno vreme predstavništva „Audiovoksa” u Zrenjaninu je radnim danima od 8 do 15 časova, a lokal se nalazi na adresi Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića (Pink tržni centar). Kontakt telefon je 023/ 511- 708, a ova praznična akcija traje do 15. decembra 2016. godine i broj mesta je ograničen.
S.V.