OŠTEĆEN ŠAHT NA KRUŽNOM TOKU

Vozači, oprez
Teretni kamioni prouzrokovali su ozbiljnije oštećenje šahta koji se nalazi u delu kružnog toka u ulici Žarka Zrenjanina, te savetujemo vozačima da budu oprezni – poručuje Siniša Gajin, rukovodilac službe informisanja i poslovnih komunikacija u JKP „Vodovod i kanalizacija”.
Kako kaže, u proteklih desetak dana ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija” u četiri navrata su menjale poklopac na šahtu u pomenutom kružnom toku koji su pucali pod točkovima teretnih kamiona. Prošle nedelje je došlo do ozbiljnijeg oštećenja šahta jer su stradali i poklopac i ram na njemu.
– Za saniranje nastale štete potrebno je ukloniti polomljeni ram i poklopac i postaviti nove. Radovi će početi u narednom periodu, čim vremenski uslovi budu dozvolili, a o čemu će javnost biti obaveštena – navodi Gajin.
– Radnici našeg preduzeća sanirali su oštećenje koliko je to bilo moguće i postavili saobraćajnu signalizaciju čime su omogućili nesmetano odvijanje saobraćaja, ali preporučujemo vozačima dodatnu opreznost tokom prolaska kroz kružni tok.

I. I.