PETO IZDANJE SPORTSKOG GODIŠNJAKA: Rezultati zrenjaninskih sportista ostaju zabeleženi

Svi klubovi i sportisti u nama imaju prijatelje, mi smo lokal-patriotski nastrojeni, ali želimo da svi uspesi i nastupi naših sportista ostanu zabeleženi, bez obzira na to koje takmičenje je u pitanju i da li su se nadmetali poletarci, seniori ili vrhunski sportisti koji donose u naš grad medalje sa Olimpijskih igara, svetskih i evropskih prvenstava – rekla je danas urednica sportske rubrike lista „Zrenjanin“ Biljana Mandić na predstavljanju petog po redu Godišnjaka u kojem su sadržane sportske strane lista „Zrenjanin”.

Najnovije izdanje obuhvata tekstove i fotografije objavljene u najtiražnijem regionalnom nedeljniku u Srbiji tokom 2017. godine. Do sada su štampana četiri Almanaha, a odnose se na 2013, 2014, 2015. i 2016. godinu. Sve publikacije nastale su kao plod saradnje Sportskog saveza grada Zrenjanina i lista „Zrenjanin“, a glavni inicijator ovog projekta pre nekoliko godina, kako je rečeno na promociji, bio je pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura.

Na promociji petog Godišnjaka, osim urednice sportskih strana lista „Zrenjanin“ i pomoćnika gradonačelnika, govorili su i generalna sekretarka Sportskog saveza Grada Vukosava Đapić Atanacković, jedna od najtrofejnijih plivačica Srbije, a sada članica Olimpijskog komiteta Srbije Miroslava Najdanovski, direktor Javne ustanove „Sportski objekti“ Bojan Mijatov i direktor i glavni i odgovorni urednik lista „Zrenjanin“ Dalibor Bubnjević.

M.M.

DSC_0685_resize

DSC_0719_resize