POVODOM DVODECENIJSKOG JUBILEJA: Popust na polaganje vozačkog ispita

Auto-škola „Plus“ do srede 9. maja sprovodi akciju tokom koje će praktičan i teorijski vozački ispit koštati 1.000 dinara.

Akcija se organizuje povodom jubileja koji obeležava ova auto-škola, objašnjava vlasnik Aleksandar Alferov.

– Osmog maja 1997. godine registrovali smo auto-školu, tako da već 21 godinu pod istim imenom, radimo istu delatnost – kaže on i dodaje da ekipu „Plusa“ čine iskusni instruktori koji se godinama bave obukom vožnje.

– U ovom poslu sam od 1992. godine, a pored mene tu su i pukovnik Ljubiša Veličković, nekadašnji komandant srednjih škola u drumskom saobraćaju, Dalibor Lalić, čiji je otac takođe bio instruktor, kao i moja ćerka Aleksandra, licencirana instruktorka i uskoro inženjerka mašinskog saobraćaja.

aleksandar alferov auto skola plus

Vlasnik auto-škole „Plus“ takođe navodi da je u ovoj školi moguće plaćanje na više rata i da pritom nije potrebno ostavljati čekove, a budućim polaznicima obezbeđena je i besplatna obuka za prvu pomoć. Termini obuke za vozače biće prilagođeni svim učenicima.

Za dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti na brojeve telefona: 023/536166 i 061/1638430 ili doći u prostorije auto-škole „Plus“ u Gimnazijskoj 4.

M.M.