PRAZNIČNA NAGRADNA IGRA „PERSU MARKETA“: Za najsrećnijeg vaučer od 250 hiljada dinara

Trgovinski lanac „Persu“ povodom nastupajućih praznika u periodu od 14. decembra do 26. januara organizuje nagradnu igru „Persu račune broji – super nagrade osvoji“.

Učesnici koji ispravno isprate sve korake imaju šansu da osvoje jednu od tri glavne nagrade – poklon vaučere u vrednosti od 50, 100 i 250 hiljada dinara. Svake nedelje obezbeđeno je šest nedeljnih nagrada: televizor, veš mašina, mašina za pranje posuđa, mobilni telefon, laptop ili mikrotalasna, a svakog dana potrošači mogu da osvoje jedan od pet poklon vaučera u vrednosti od 2.000 dinara koji se može iskoristiti za kupovinu u svim „Persu” marketima, poručuju iz Kompanije.

– Za učestvovanje u nagradnoj igri potrebno je poslati SMS poruku koja treba da sadrži PFR računa, na broj 8888. Pravo učešća i mogućnost da osvoje neku od vrednih nagrada imaju svi punoletni građani Srbije koji u bilo kojem maloprodajnom „Persu” objektu ostvare kupovinu u minimalnoj vrednosti od 1.000 dinara – objašnjavaju organizatori.

Dodaju da svaka kupovina obavezno mora da uključi i najmanje jedan proizvod, jasno označenih, „Persu“ tradicionalnih partnera, to su: „Bambi“, „Dijamant“, „Carlsberg“, „Camelia“, „Jaffa“, „Marbo“, „Nectar“ i „Strauss“.

– Svi dobitnici dnevnih ili nedeljnih nagrada imaju šansu da postanu i dobitnici jedne od tri glavne nagrade, a učešće svakog pojedinca je neograničeno – kažu iz „Persua“.

Naglašavaju da je fiskalni račun potrebno sačuvati do kraja nagradne igre (15.02.2023. godine), kao dokaz kupovine u slučaju osvajanja nagrada.

Više informacija možete dobiti ovde ili u maloprodajnim objektima.