PROGLAŠENE LIČNOSTI GODINE U SEDMOJ AKCIJI REGIONALNOG NEDELJNIKA „ZRENJANIN”

Čitaoci su ovako odlučili

U protekla dva meseca, otkako je počela sedma po redu akcija izbora za ličnost godine, na adresu NIP „Zrenjanin” pristiglo je 10.876 glasačkih kupona. To je, za bezmalo, četiri hiljade glasačkih kupona više u odnosu na krajnji broj poslatih kupona tokom prošlogodišnje akcije. Budući da se radi o do sada rekordnom broju glasova, zaposleni u regionalnom nedeljniku imali su dosta posla, počevši od sredine januara, tokom februara, pa sve do 11. marta, kada je akcija i završena.
Čitaoci su i ovog puta pokazali da vrednuju rad i zalaganje pojedinaca koji su zadužili grad i region u protekloj godini.
Završna svečanost akcije će uslediti u petak, 15. marta, u 12 časova, u Narodnom pozorištu „Toša Jovanović”, kada će laureatima biti uručena priznanja.
Kao i prethodnih godina, čitaoci su birali ličnosti u sedam oblasti – politika, privreda, poljoprivreda, mediji, kultura, prosveta i medicina.
U oblasti politike za ličnost godine, sa 4.235 glasova izabran je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić. Kao i prošle, i ove godine na drugom mestu je Danijel Radić (4.060) poslanik u pokrajinskoj skupštini, a treća je Milimirka Antić (1.220), direktorka Centra za socijalni rad Opštine Sečanj.
M. Malbaški

Opširnije u štampanom izdanju