ŠKOLA KOŠARKE U „AVIVU”: Sa Zvezdom do zvezda!

I ove godine Zvezdin letnji karavan, namenjen najmlađima, kreće na turneju iz Zrenjanina. U saradnji sa Aviv parkom” organizuje se Javni čas škole košarke u subotu, 2. juna, od 16 do 20 časova. Najmlađim polaznicima omogućen rad sa vrhunskim trenerima i košarkašima, a obezbeđeno je osveženje i slatkiši. Škola košarke će biti organizovana u nekoliko školskih časova, a namenjena je deci uzrasta od 6 do 14 godina.

Dečaci i devojčice koji žele da se oprobaju na košarkaškom terenu u Aviv parku” Zrenjanin i da tog dana prođu besplatnu školu košarke, mogu da se prijave svakog dana od 10 do 22 sata telefon: 023/521-330.

Ovo je jedna u nizu manifestacija koje će kompanija Aviv Arlon” organizovati u saradnji sa KK Crvena zvezda u parkovima čiji su oni investitori.

Želja nam je da decu sklonimo sa ulice i da im omogućimo zabavne aktivnosti za vreme vikenda, kao i da im predstavimo prednosti bavljenja sportom. U pitanju je letnji karavan Košarkaškog kluba Crvena zvezda, a mi imamo zadovoljstvo da najpoznatije trenere dovedemo u Zrenjanin. Sve će biti organizovano kao klasični školski časovi u trajanju od 45 minuta, a poziv da učestvuju u besplatnim časovima ne odnosi se samo na dečake, nego i na devojčice – ističu su ljudi iz menadžmenta Aviv parka” u Zrenjaninu.