Sonja Marinković Általános Iskola Szentmihály

Ablakok cseréje az iskola épületén

A nagybecskereki Sonja Marinković Általános Iskola szentmihályi épületén a múlt héten megkezdődött a nyílászárók cseréje. Az ablakok és ajtók cseréjét Vajdaság Autonóm Tartomány Kormányának, valamint a Tartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási Nemzeti Kisebbségi-Nemzeti Közösségi Titkárság támogatásának köszönhetően sikerült megvalósítani. A beruházás összege 3.628.400dinárt tesz ki.
A munkálatok kivitelezője a valjevoi Rapid-produkt, és a Trem gradnja cégek volt.
– Nyilas Mihály tartományi titkár úrhoz fordultunk azzal a kéréssel, hogy égető szükség volna a nyílászárók cseréjére. A titkár úr megértéssel kezelte a kérésünket közbenjárásának köszönhetően zajlanak a munkálatok a szentmihályi iskola épületén. Ezen munkálatok elvégzéséhez szükséges pénzeszközök egy részét a szentmihályi szülők biztosították, amiért külön hálával tartozunk nekik-nyilatkozta lapunknak Jelena Jenovay a Sonja Marinković Általános Iskola igazgatónője.
Ezzel a beruházással a szentmihályi diákok sokkal jobb körülmények között vesznek részt az oktatási folyamatban. A Tartományi Kormány és a Tartományi Oktatási Titkárság megértésének köszönve, diákok biztonságos és meleg helységben fognak tartozkodni.