SARADNJA „STAMBOLIJE“ i „ZRENjANINA“: Jedna od nagrada ozakonjenje objekata

Već punih četrnaest godina „Stambolija biro“doo uspešno pruža usluge legalizacije bespravno i legalno sagrađenih objekata. Takođe, nude i usluge snimanja infrastrukturnih objekata: kanalizacije, vodovoda, puteva, elektro i telekomunikacione mreže, naftovoda i gasovoda. Pored toga, rade i obnovu granica parcele, izrađuju katastarsko-topografske planove za potrebe projektovanja, prate izgradnje objekta i pružaju usluge ostalih geodetskih radove.
„Stambolija“ se nalazi u ulici Kralja Petra Prvog 2/2 i nude brojne pogodnosti svojim klijentima. Odlučili su da za tri dobitnika našeg kviza obezbede nagrade u vidu ozakonjenja objekta.

  • Izvlačenje u avgustu

Kviz lista „Zrenjanin“ trajaće do polovine avgusta, kada ćemo i objaviti spisak nagrađenih. Čitaoci treba da ispune kupon sa nagradnim pitanjem koji ćemo objavljivati u svakom broju tokom leta kako bi imali šansu da osvoje jednu od odličnih nagrada koje je naš list u saradnji sa prijateljima pripremio.

Kupon treba da donesu lično ili pošalju poštom na adresu lista „Zrenjanin“ (Kralja Petra Prvog 2/2 u Zrenjaninu). Kuponi se mogu lično donositi na naš šalter u Kulturnom centru, svakog radnog dana od 8 do 19 časova.