SVE O VAKCINACIJI: Informisanje i putem kol-centra Gradske uprave

Gradska uprava Zrenjanin obaveštava sugrađane zainteresovane za vakcinisanje protiv korona virusa da o tome mogu da se informišu i putem kol-centra, brojevi telefona su 066-866-0591 i 066-866-0600, a u funkciji su radnim danima od 7 do 15 časova.
Od juče građani Srbije, popunjavanjem upitnika na Portalu e-Uprava, mogu da iskažu interesovanje za vakcinisanje. Popunjavanjem upitnika i slanjem zahteva ne daje se saglasnost za vakcinaciju, već se isključivo iskazuje interesovanje. Saglasnost za vakcinaciju je dokument koji se potpisuje kod lekara i ukoliko se građani odluče da se vakcinišu, taj dokument će tamo potpisati.
Kako bi omogućili onima na takav način iskažu interesovanje za vakcinisanje, zaposleni u Gradskoj upravi će, nakon telefonskog poziva, to učiniti u njihovo ime. Pretpostavka je da mnogi stariji sugrađani, koji pripadaju rizičnoj kategoriji stanovništva, ne koriste internet i ne snalaze se u elektronskim prijavama ili nemaju pomoć u tome, pa je najjednostavnija mogućnost da se jave telefonom.

L.Z.