Te purtăm în inimile noastre,nu te uităm niciodată!

Turneu de fotbal memorial

Niciodată nu știm ce ne aduce viața și ziua de mâine. Trebuie să luptăm, să gândim pozitiv și să fim ambițioși.El a fost o personă cu gândire pozitivă,ambițioasă, cu o fire blândă, a luptat,însă boala a învins. A plecat de lângă cei dragi și de lângă prieteni prea devreme. Pe Daniel Lazarevici ( Dance sau Laza, cum îl strigau prietenii)din Uzdin, nu îl vom uita niciodată.

Pe cum procedau tinerii din Uzdin cu mulți an în urmă,constant în luna de vară august, au organizat turneuri de fotbal memoriale,așa și anul acesta. Anul acesta, a fost o excepție, pentru că turneul de fotbal a fost organizat din partea prietenilor cei mai buni a lui Daniel, și anume Deian Giolovici(localitatea Putnicovo) și Marius Petrovici(Uzdin).

Prima dată sa mers la cimitir unde au mers toți participanții și spectatorii,apoi revenind la terenul de fotbal Unirea din Uzdin a fost deschis turnirul cântând toți melodia Clubului de fotbal Partizan.

După turneu am vorbit cu unul dintre organizatorii acestui turneu,Deian Giolovici care nea spus câteva cuvinte despre Daniel și despre desfășurarea turneului.Deian:,,Daniel a fost o personă prietenoasă, a avut mulți prieteni și a fost respectat de către toți.Cea mai mare iubire ia fost fotbalaul și a antrenat fotbal la clubul ,,Unirea,, din Uzdin. Adeseaori am mers să urmărim meciurile la care a jucat Clubul de fotbal Partizan, fiindcă acel club ia fost model. Așa că în cinstea lui am decis să organizăm un tureu memorial de fotbal la care s-au anunțat multe echipe și i-au dat respect..Echipele care au participat au fost din Uzdin, Covăcița și Debeliacia. Au fost în total 9 echipe, două din Covăcița ,una din Debeliacia și celălalte din Uzdin. Nu au existat etape knock-out,au jucat doar meciuri expozitive,,. Suntem mândri pentru că tinerii din au fost și o să fie uniți în fiecare clipe.

Marisela Cebzan