TEKVONDISTI IZ ELEMIRA NA ŠAMPIONATU POKRAJINE

Pripala im 33 odličja i dva ekipna pehara

Na Prvenstvu Vojvodine koje je nedavno održano u Zrenjaninu, članovi Tekvondo kluba (TK) „Elemir” osvojili su ukupno 33 medalje u borbama i formama – 7 zlatnih, 12 srebrnih i 14 bronzanih. Nastupilo je ukupno 16 takmičara ovog kluba koje su predvodili treneri David Cukić i Lazar Rančić.
U borbama su srebrne medalje osvojili: Kasija Kovačić, Filip Jeličić, Svetislav Đurišić, Todor Jeličić, Dunja Markov i Stefan Vidrić. Bronzanim medaljama okitili su se: Nikola Jeličić, Dunja Martinović, Jasmina Čelar, Zoja Husta, Darija Jeličić, Dragan Čelar, Lena Gladić i Staša Jeličić. Zlatnim odličjima u formama nagrađeni su (pojedinačno): Svetislav Đurišić, Filip Jeličić, Aleksandra Eremić, Stefan Vidrić, Nikola Jeličić i par Dunja Martinović–Filip Jeličić.
Srebro je osvojila Aleksandra Milankov kao i par Dunja Markov–Todor Jeličić i tim koji su činili: Lena Gladić, Staša Jeličić i Zoja Husta. Bronzane medalje pripale su (pojedinačno): Jasmini Čelar, Todoru Jeličić, Kasiji Kovačić, Dunji Martinović, kao i paru Jasmina Čelar–Dragan Čelar.
U ekipnom plasmanu formi TK „Elemir” je zauzeo prvo mesto u A klasi i treće mesto u B klasi.

L. Z.