U „MEDISONU” OTVOREN „ZRBIZNET”: Povezivanje preduzetnika

Ministar privrede u republičkoj Vladi Goran Knežević otvorio je danas u podne regionalnu privrednu manifestaciju „ZRBIZNET – poveži se”. Obraćajući se prisutnima u hali „Medison”, koja je početkom ove godine preuređena i za ovakvu svrhu, on je naglasio da će preduzetnici i mala i srednja preduzeća imati punu podršku Ministarstva privrede i republičke Vlade.

Izlagače i učesnike manifestacije „ZRBIZNET” pozdravili su takođe i Čedomir Janjić, gradonačelnik Zrenjanina kao i Dragoljub Bjeloglav u ime Unije poslodavaca Srbije, koja je zajedno sa Gradom Zrenjaninom i organizator ove manifestacije.

Za danas do 14 časova planirane su prezentacije OTP banke, Unika osiguranja, kompanija „Ekohemik” i „Gomeks”, a biće predstavljen i novi investicioni program Ministarstva privrede i Fonda za razvoj.

01 03 DSC_0135 DSC_0119

O tri uspešne preduzetničke priče posetioci sajma „ZRBIZNET” imaće priliku da čuju više u 14 časova na štandu „Biznis kafea”. Neke od tema panel diskusije „Ljudski resursi kao motor razvoja firmi”, koja počinje u 15.30, biće i kako vlasnici opažaju zaposlene i kako individualci mogu da izgrade tim koji će biti motor kompanije.

DSC_0017 DSC_8120 DSC_8077 DSC_0105 DSC_8270U diskusiji će učestvovati direktorka Nacionalne službe za zapošljavanje Tatjana Mijatović, član Edukativnog centra „Finesa” Petar Lazarov i predstavnik kompanije „Adižes”.

DSC_8170 DSC_8209 DSC_8244 DSC_8260

Sajam „ZRBIZNET – poveži se!” otvoren je i sutra, 30. septembra

Milana Maričić 

FOTO: Ivan Pančić