U MZ „NIKOLA TESLA” OSTVAREN DEO ZACRTANIH PLANOVA

Zamenjena dotrajala signalizacija

Popravka i rekonstrukcija električne instalacije u zgradi Mesne zajednice „Nikola Tesla”, obeležavanje pešačkih prelaza i postavljanje ležećih policajaca, te popravka trotoara i rekonstrukcija ulične rasvete na njenoj teritoriji, uređenje kolovoza u ulicama Dr Jovana Rajića i Branka Radičevića – neki su od problema koji su tištili sugrađane koji žive u Mesnoj zajednici „Nikola Tesla”.
Predsednik Saveta MZ „Nikola Tesla” Vojislav Vojinović je ukazao da su mnogi od njih rešeni.
– Postavljeni su ležeći policajci i obeležen je pešački prelaz ispred vrtića „Maslačak” u ulici Ive Lola Ribara. Takođe, postavljena je nova saobraćajna signalizacija i novi ležeći policajci oko srednje poljoprivredne škole u Makedonskoj i Solunskoj ulici. Preasfaltiran je deo Makedonske ulice od Solunske do Branka Radičevića, a započeto je uređenje prostora na centralnoj pijaci za prodaju robe sa kamiona – istakao je predsednik Saveta. On je dodao i da se građani ove mesne zajednice najviše žale na loše stanje trotoara u nekoliko ulica i na slabu javnu rasvetu.
Ove probleme rukovodstvo Mesne zajednice je stavilo u plan za ovu godinu. Takođe, očekuje se preasfaltiranje ulica Branka Radičevića i Dr Jovana Rajića i početak komunalnog sređivanja ulice Ive Lola Ribara.
Ž. M.