U ZRENjANINSKE STONOTENISKE KLUBOVE STIGLA POJAČANjA

Lupulesku, Adamović i Abas nove uzdanice
Po završetku sezone Banat su napustili Valentin Nađ Nemedi koji je otišao u Nemačku i Vladimir Radonjić, čiji je novi klub beogradska Crvena zvezda.
Iako prelazni rok počinje 15. juna, u Banatu ne sede skrštenih ruku. Angažovali su Lorencia Lupuleskua (26), Uzdinca koji je protekle sezone igrao u Topličaninu iz Prokuplja. Novo pojačanje je i Muhamed Abas (23), najbolji stonoteniser Bahreina. Uz njih će se naredne sezone za titulu boriti kapiten Ilija Majstorović i Nikola Strugarević, a postoji mogućnost da dođe i jedan od najboljih stonotenisera Srbije koji igra u Nemačkoj (u Banatu njegovo ime još ne žele da otkriju).
– Imaćemo jak tim, a i ambicije su nam iste – plasman u finale plej ofa i borba za titulu. Lupuleskua znamo kao odličnog igrača, a Abasa su nam preporučili naši bivši treneri Vukelić i Marić. I Ilija je imao priliku da ga gleda i kaže da se radi o odličnom stonoteniseru – naglašava Dmitar Majstorović, predsednik Banata.
Stenes je ostao bez iskusnog Vladimira Smiljića koji je otišao u Radnički iz Novog Sada. U klub će doći jedan od najboljih juniora Srbije Aleksa Adamović iz Čelareva. Uz Lugonju, Popovića i Gaceva, i Stenes će konkurisati za visok plasman.

Ž. CVETIĆ