UDRUŽENJE PENZIONERA MESNE ZAJEDNICE ,,DOSITEJ OBRADOVIĆ“: Ukazano poverenje dosadašnjem rukovodstvu

Starom rukovodstvu Udruženja penzionera mesne zajednice (MZ) ,,Dositej Obradović“ poveren je još jedan mandat, odlučeno je danas na godišnjoj izbornoj skupštini ovog Udruženja, koja je održana u Klubu ,,Dositej“.

20180324_111643

Tako će predsednik Udruženja penzionera ove mesne zajednice i dalje biti Ahmo Peljto. Za sekretaricu je izabrana Ljubica Kandić, dok će funkciju blagajnice obavljati Spaska Drndarski. Članice koje će pomagati udruženju su Julija Sabo i Dragana Gardinovački. Počasna i doživotna članica, pri tome i najstarija je Nevena Piperski. Ovom prilikom Udruženje je uručilo i skromne zahvalnice, posebno vojnim penzionerima i Draganu Ćiriću Ćiri za rad i pomoć penzionerima.

– Udruženje penzionera MZ ,,Dositej Obradović“ u prethodnoj godini organizovalo je putovanja u Sremske Karlovce, Vrdnik, Belu Crkvu, Smederevo i etno selo ,,Stanišići“ u Bjeljini. Takođe, proslavili smo Novu godinu, Dan zaljubljenih i 8 mart. Kao i proteklih, i ove godine ćemo nastaviti sa nabavkom ogreva i zimnice po povoljnim cenama za naše članove. Ponosni smo na sklopljena prijateljstva sa penzionerima iz drugih mesnih zajednica u Gradu ali i van njega. Cilj nam je omasovljenje udruženja i pre svega druženje – izjavio je predsednik Udruženja Ahmo Peljto.

Mesna zajednica ,,Dositej Obradović“ je jedna od većih na teritoriji Zrenjanina, dok Udruženje penzionera broji 160 članova.

–  Klub ,,Dositej“ je za svaku pohvalu jer se u njemu uz prigodne programe svake nedelje okupljaju i deca i stariji. Radićemo na tome da nabavimo kompjuter i video bim preko kojeg bi članovi mogli da pogledaju film ili neku kvalitetnu prezentaciju –istakao je pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić.

 

M.Malbaški

20180324_112752

20180324_111936