VELIKI IZBOR KONTAKTNIH SOČIVA U OPTICI „IRIS“: Trajno niske cene

Sjajna vest stiže iz Opike „Iris“ za sve koji nose, ili nameravaju da nose, kontaktna sočiva. Kako nam poručuju iz ove zrenjaninske „kuće naočara“, za sve sugrađane obezbedili su najniže cene kontaktih sočiva, bilo da se radi o sočivima sa dioptijom ili u boji.
– Naglašavamo da se radi o trajnom sniženju kontaktih sočiva, a ne samo o akcijskom periodu niskih cena sočiva, što će svakako obradovati trenutne, ali i buduće kupce. Pre svega, snižene cene sočiva odnose se na poznate proizvođače kontaktnih sočiva „Ciba Vision i Bausch & Lomb“, koje su ujedno i najprodavanija na našem tržištu – poručuju iz optike „Iris“.
Pored ovog, u ovoj „kući naočara“ u toku je i predsezonsko sniženje sunčanih naočara od 20 odsto. Popust se odnosi na celokupan asortiman sunčanih naočara, uz naglasak da se radi o izuzetno kvalitetnim sunčanim naočarima sa 100 odsto zaštitom od štetnih sunčanih zraka.
Takođe, iz „Irisa“ poručuju i da su, zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa poznatim francuskim proizvođačem dioptijskih stakala „Esilor“, u prilici da Zrenjanincima ponude najjeftinija dioptijska stakla na tržištu, a naročito kada se radi o specijalnim staklima kao što su bifokalna, multifokalna i foto dioptijska stakla, koja su na akcijskom popustu od 40 odsto.
Optika „Iris“ nalazi se na adresi Dr Emila Gavrila 11a (kod Higijenskog zavoda) u Zrenjaninu, a kontakt telefon je 023/511-681.
S.V.