VELIKI LETNJI NAGRADNI KVIZ: Podršku daje i „Eko-zona“

U toku je novi ciklus nagradnog kviza lista „Zrenjanin” i prijatelja. Čitaoci koji ispune kupon u ovom i narednim brojevima imaju šansu da osvoje jednu od brojnih nagrada koje smo pripremili, a koje predstavljamo u štampanom, a od sada i u onlajn izdanju! Da bi čitaoci stekli pravo da se nađu u konkurenciji za nagradu, potrebno je da ispune kupon koji objavljujemo u novinama i donesu ga lično ili pošalju poštom na adresu lista „Zrenjanin”, u Kralja Petra Prvog 2/2 u Zrenjaninu. Kuponi se mogu lično donositi svakog radnog dana od 9 do 15 časova. SREĆNO!
Jedna od firmi koje su se priključile našem nagradnom kvizu jeste i „Eko zona“ prva ruska biljna apoteka u Zrenjaninu, koja se nalazi u Pupinovoj 11. Dobitnicima će darovati tri paketa proizvoda.

Prirodni preparati za očuvanje zdravlja, kao i oni za održavanje lične i higijene doma, kako ruskih tako i domaćih proizvođača, ulaze u široku lepezu proizvoda „Eko zone”.
– Od početka jula uveli smo plaćanje i platnim karticama, a kupcima smo pripremili i fantastične letnje popuste od 20 do 50 odsto na velikom delu asortimana – kaže Aleksandra Stojanović, direktorka „Eko zone”.
Ova trgovina u svojoj ponudi ima prirodne ruske i domaće šampone i balzame za kosu, šampone sa hidrolatima, zatim losione protiv seboreje i peruti, kao i losione za rast i protiv opadanja kose.
Prirodne kreme, organska ulja, puteri i bioserumi za negu normalne, suve, masne i problematične kože, kao i antiridi, pilinzi i maske za lice, zajedno sa melemima i losionima protiv akni i bubuljica, čine još jedan segment ponude biljne apoteke „Eko zona”.
– „Biočaga”, „biodihidrokvercetin”, „mačija kandža”, „toksfajter” , „svjatodar” i „kapilar” neki su od proizvoda ruske fitofarmacije koji pomažu pri detoksikaciji i jačanju imuniteta – kažu u „Eko zoni”.
U „Eko zoni” po akcijskim cenama mogu se naći preparati sa srebrnom vodom za pranje posuđa, voća i povrća, dečijih igračaka, bio-sapuni, kao i hipoalergijski gelovi i omekšivači za pranje veša.

L.Z.