ZAVRŠEN VELIKI NOVOGODIŠNJI KVIZ LISTA „ZRENЈANIN” I PRIJATELЈA: Podeljeno 78 vrednih nagrada

Otkako je početkom septembra, uprkos aktuelnoj situaciji sa korona virusom počeo novogodišnji nagradni kviz lista „Zrenjanin”, na adresu naše redakcije pristiglo je rekordnih 5.758 kupona, što je najviše do sada otkako najtiražniji nedeljnik sprovodi ovakvu akciju. Kviz je dobio svoju završnicu danas dodelom vrednih nagrada koje su obezebedili prijatelji lista „Zrenjanin”. Izvlačenje se prenosilo onlajn putem društvenih mreža i „Jutjub“ kanala.
Izvučeno je 78 srećnih dobitnika, a neke od nagrada su ženska tašna – dar knjižare „Novosti“, ogledalo koje dodeljuje Staklorezačka radnja „Dečanski“, večera za dve osobe u kafeima „Bridge“ i „Kafemat“, pokloni zlatare „Mališa“, proizvodi „Eko zone“, tretmani u banji „Rusanda“ u Melencima, par anatomske obuće „Grubin“ po izboru nagrađenog, paketi proizvoda, garderoba, vaučeri i mnoge druge.
– Ceo kviz realizovan je uz poštovanje i primenu svih epidemijskih mera, a sa kuponima smo počeli još krajem leta i početkom jeseni uprkos korona virusu i izazovima koje je donela. Trideset darodavaca odlučilo je da pokaže „svetlo na kraju tunela“ i bilo uz nas i naše čitaoce. Cilj nam je bio da nagradimo znanje i čitaoce koji nas prate i koji su nam lojalni – rekao je Dalibor Bubnjević, direktor i glavni i odgovorni urednik lista „Zrenjanin“.
Svim nagrađenima čestitamo, a imena dobitnika biće objavljena u najnovijem broju lista „Zrenjanin“, koji je na kiocima u gradu od četvrtka 24, a u Okrugu od petka, 25. decembra.

M.Ml.
Foto: Jovan Njegović Drndak