„ZRENJANINSKO” PIVO PONOVO MEĐU SUGRAĐANIMA: Danas i sutra četiri konja, fijakeri i tamburaši obilaze grad

Kao i prilikom pozivanja na najveću gradsku manifestaciju „Dane piva” i danas se u centru grada mogao videti fijaker sa upregnuta četiri konja, uz veselu banatsku pesmu tamburaša. Novo „Zrenjaninsko” pivo, koje je poteklo iz pogona pivare „Karlsberg” (Carlsberg) u Čelarevu 19. februara, i koje se od 1. marta nalazi u prodaji, danas je promotivno deljeno sugrađanima.

– Od početka smo verovali u ovaj projekat, zajedno sa Gradom Zrenjaninom i sve je u onako kako smo planirali. To znači da su gotovo sve prodavnice dobile „Zrenjaninsko” pivo prvog dana prodaje, a danas i sutra ćemo ga deliti sugrađanima. Druga porudžbina je već stigla do nas i biće u najkraćem roku isporučena – izjavila je Jovana Mladenović, menadžer komunikacija u kompaniji „Karlsberg” Čelarevo.

Zrenjaninci su ti koji su birali i ukus piva koji im najviše odgovara i etiketu koja se nalazi na ambalaži, a od svake prodate flaše kompanija „Karlsberg” izdvaja dva dinara za izgradnju kraft pivare.

– Ovom povorkom i deljenjem piva sugrađanima počela je promotivna kampanja kojom smo želeli da najavimo dolazak „Zrenjaninskog” piva ponovo u naš grad. Ono stiže u maloprodaje, veleprodaje, kafiće, barove, restorane i ostale ugostiteljske objekte. Sudeći po podacima koje imamo sa terena, izgradnja buduće kraft pivare teći će brže nego što smo očekivali. Nova pivara će biti na temeljima stare – rekla je Aleksandra Kandić iz kabineta gradonačelnika.

Pivo će se deliti besplatno 6. i 7. marta, a iz Gradske uprave pozivaju sugrađane da se pridruže i probaju novo pivo.

M.Malbaški

Foto: Jovan Drndak Njegović