AKCIJA LISTA „ZRENJANIN“: Pehari za najbolje sportiste, trenere i ekipe

Glasanje za najbolje sportiste, ekipe i trenere list „Zrenjanin“ ove godine organizovao je 66. put, a čitaoci su 16. godinu zaredom birali najbolje. Na osnovu njuhovih glasova, dobili smo poredak u svih sedam kategorija. Danas je u sali Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ održana svečanost na kojoj su najboljim pojedincima i ekipama uručena priznanja. Pehare i poklone koje je obezbedila Zlatara „Ormai“, uručili su im Vukosava Đapić Atanacković, generalna sekretarka Sportskog saveza Grada Zrenjanina, Dalibor Bubnjević, direktor i glavni i odgovorni urednik lista „Zrenjanin“ i Biljana Mandić, urednica sportskih strana u listu „Zrenjanin“.

U konkurenciji seniorki pobednica je Biljana Kiradžijeva, atletičarka AK As 023, drugoplasirana je Jana Pavlović, odbojkašica ŽOK Klek, a treća Ljiljana Frenc, kuglašica Kristala.
Karatista KK Banatski cvet Srđan Marić je prvi u kategoriji seniora. Rvač Proletera Zurabi Datunašvili zauzeo je drugo mesto, a plivač Proletera Nikola Aćin je trećeplasirani u toj kategoriji.
Dunja Sikima, atletičarka Banata, najbolja je u konkurenciji mladih sportistkinja. Andrea Sremac, atletičarka kluba As 023 i Snežana Jakovljević, veslačica Begeja 1883 su na drugom, odnosno trećem mestu. U istoj kategoriji u muškoj konkurenciji najuspešniji je Justin Cvetkov, takmičar Plivačkog kluba Proleter i Atletskog kluba As 023. Veslači Begeja 1883 Ognjen Kostin i Miloš Lavirac su drugoplasirani, a na treћem mestu je Zoran Ludoški, teniser Galeba.
Među muškim ekipama pobednik је Karate klub Banatski cvet. Drugi је Rvački klub Proleter, a treći Džudo klub Porleter. ŽOK Klek je prvi u konkurenciji ženskih timova. Drugoplasirani sastav je Kuglaški klub Kristal, a na trećem mestu je ŽKK Proleter 023.
Prvi među trenerima je Nikola Vukelić, stručnjak Karate kluba Banatski cvet. Drugoplasirani je Milorad Radišić, koji radi sa plivačima Proletera, a treće mesto zauzeo je Nikola Mojsin, trener u Teniskom klubu Galeb.