„AVIV PARK” U SUBOTU PROSLAVIO PRVI ROĐENDAN

Šoping uz „Bajagu i instruktore”
Tržni centar „Aviv park” protekle subote, 17. septembra, obeležio je prvu godinu uspešnog poslovanja uz sadržajan program za decu i odrasle.
Rođendansko slavlje počelo je još u 10 ujutru, kada je „Aviv” otvorio vrata posetiocima. Animatori i klovnovi zabavljali su mališane, koji su kasnije uživali u pozorišnoj predstavi i družili se sa junacima iz crtanih filmova.
Prodavnice su tog dana priredile dodatne popuste, te su ljubitelji šopinga mogli da pazare omiljene modne marke po povoljnim cenama sve do ponoći. Besplatan prevoz bio je organizovan za sve koji su želeli da dođu na proslavu, a bilo je posetioca iz okolnih mesta i drugih gradova. Poklon „Aviv parka” svojim vernim potrošačima bio je koncert legendarne grupe „Bajaga i instruktori” koji je počeo u 20 časova. Nastup je trajao dva sata, a publika je uživala u dobro poznatim hitovima. Najviše ovacija bilo je uz pesmu „Moji su drugovi”. Ritejl park bio je epi centar zabave i dobrog raspoloženja, a da bi tako i ostalo, trudiće se da i u narednim godinama pružaju, osim povoljne kupovine, bogat zabavni i sportsko-rekreativni program za celu porodicu.
I. ISAKOV