BISER NUTRI AKADEMIJA: Pokloni i priredba za đake OSŠ „9 . maj“

Strateško opredeljenje kompanije „Mlekoprodukt“ je da mnogobrojne aktivnosti posvećuje društvenoj odgovornosti, a naročito brizi o zdravoj ishrani budućih naraštaja, što je našlo svoj pun izraz u programu „Biser nutri akademija“. U sklopu ove višegodišnje inicijative, čiji je cilj da se deca kroz igru i umetnost uče vrednostima zdrave i pravilne ishrane, u saradnji sa Leontinom Vukomanović i horom „Čarolija“ juče, 15. decembra, kompanija „Mlekoprodukt“ poklonila je učenicima ove škole novogodišnje paketiće i mini koncert.

Menadžerka za CSR i komunikaciju Bojana Momčilov, izjavila je da je ova kompanija kao deo grupe „Savencia“ već godinama unazad opredeljena da bude društveno odgovorna pre svega prema lokalnoj zajednici u gradu u kome posluje, ali i na nacionalnom nivou. Kako je rekla, „Biser Nutri Akademija“ jedan je od najvažnijih projekata ovog opredeljenja.

– Pripremili smo poklone koji sadrže specijalne igračke za razvoj određenih veština za đake ove škole, uz konsultacije sa direktorkom i vaspitačima, zatim zimske aksesoare – kape, rukavice i zdrave novogodišnje kolačiće koje su deca sama ukrašavala uz pomoć kuvarskog šefa Borisava Lovića- naglasila je Momčilov.

Direktorka škole Snežana Vukić ističe da će đaci dugo pamtiti ovaj dan i zahvalila se na poklonima kompanije „Mlekoprodukt“.

– Našim đacima pažnja, emocija, pesma, pružena ruka mnogo znače i današnje druženje sa Leontinom i decom iz hora „Čarolija“ jeste poseban doživljaj za njih, a igračke koje su dobili podstiču njihov razvoj i stimulišu sposobnosti. Kompanija „Mlekoprodukt“- „Biser Nutri Akademija“ pokazala je mnogo empatije prema našim učenicima. Osim paketića, naša deca su dobila mini koncert i druženje sa našim inkluzivnim horom – rekla je direktorka škole Snežana Vukić.

M.B.

Foto i izvor: „Mlekoprodukt“