„DANI PIVA“ OD 28. SEPTEMBRA DO 3. SEPTEMBRA: Kad se zapenuša, po tradiciji, pa krene…

I prethodne godine poželeli smo da oborimo rekorde, da manifestacija bude uspešnija, tako da su i 30. i 31. „Dani piva“ bili fantastični. Prošle godine oborili smo rekord po posećenosti i očekujemo da će i ove sve proteći u najboljem redu i očekujemo više od pola miliona posetilaca.

Ovo je izjavio gdradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, na konferenciji za novinare koja je održana juče u Gradskoj bašti. Gradonačelnik je naglasio da će celokupna organizacija pivskih dana biti u funkciji obezbeđenja, kako bi, kao i perethodnih godina, i povogodišnja manifestacija „Dani piva“ bila jedna od najbezbednijih u našoj zemlji.
Reč je o 32. „Danima piva“ koji se u Zrenjaninu održavaju od ponedeljka, 28. avgusta, do nedelje, 3. septembra, dan više od prošle godine, kako je rekao gradonačelnik Janjić, uz bogat program za sve generacije sugrađana i gostiju, na 16 lokacija.
Prisutnima su se obratili i direktor Turističke organizacije Zrenjanina Zoran Ljubotina, direktor Zrenjaninske filharmonije Roman Bugar, jedan od članova grupe „Legende“ Lazar Marin i frontmen grupe „Kal“ Dragan Ristić i glumac Prvoslav Zakovski, koji tradicionalno nazdravlja na pivskoj manifestaciji…

Branka Jajić

Foto: Aleksandar Blanuša

(Opširnije u pisanom izdanju)

050403