Formația „Forgotten Scream” din Zrenianin ÎNFIINȚATĂ ACUM CÂȚIVA ANI ARE UN OBIECTIV PRINCIPAL ÎMPACHETATĂ ÎN MUZICĂ, ȘI SPERANȚA CĂ O ZI FA FI MAI BINE

Vrem să motivăm oamenii prin muzică, prin „Schimbări- Changes”
Formația a fost înfințată în anul 2010 când chitariștii Antal Kovač și Iulian Voin au scris împreună primul cântec „Forgotten Scream”, după care trupa a fost ulterior numită. După câțiva ani de crearea mai multor cântece, Nebojša Grujić sa alăturat proiectului ca cântăreaț. După încercări nereușite de a găsi baterist și basistul potrivit pentru a se încadra în viziunea trupei, ei au decis să elibereze albumul ca un trio prin urmare, să atragă oameni care se vor alătura acestora. Înregistrarea albumului „Schimbări – Changes „, precum și orice material de susținere, au luat a face ei înșiși, având cunoștințe de muzică, video și de producție grafică. În martie 2016 au început să producă un album, iar un an mai târziu au anunțat oficial prin Internet.
– Când s-a format trupa care era idea și ce fel de semnificație are? Ce înseamnă aceasta pentru voi și ce însemnătate are pentru ascultătorii?
FS: A venit de la o mare pasiune și dragoste pentru muzică, concentrată pe metal. Am format o trupă în liceu, așa că, în esență, scopul nostru principal a fost muzica și acest gen de muzică. Ne inspirăm în mod constant și într-o manieră creativă am împachetat în muzică. Această trupă este importantă pentru noi, deoarece se bazează pe o mare prietenie, dar și descrierea pozitivă acestui gen de muzică-metal.
-Ideologia, motivele și filosofia trupei …
FS: În această, suntem nedefiniți, dar prin muzică încercăm, prin intermediul textelor, să întoarcem metalul la ceea ce ne-a dat … o lumină în momente dificile. Deci, „misiunea” noastră este de a motiva oamenii prin muzică.
-În ce măsură această fromație este un indiciu pentru societate și modul în care comunici cu ea?
FS: Până în prezent, nu am într-adevăr atins pe teme sociale și un fel de probleme sociale, poate facem acest lucru într-un mod prin careva piese, în cazul în care se pune accent pe critica absurdă în urma unor ideologii, dar „Schimbările” reflectă lupta „disperată” în speranța că o zi va fi mai bună.
-Cât de greu este să aduni oamenii și să-i țini împreună într-o astfel de poveste?
FS: Foarte ușor, dacă toată lumea împărtășește aceeași pasiune pentru acest gen de muzică. Există diveriți factori, munca, familia, și alte obligații implicate aici.
-Probleme cu care vă confruntați ca o formație …
FS: Vremea, pentru că, în plus față de aceasta, avem alte angajamente, cum ar fi locul de muncă și de școlarizare -educație … Apoi bani, desigur, dar avem norocul de abilități care sunt necesare pentru realizarea acestei idei, dar aceasta înseamnă că ne-am concentrat „ pe toate laturile „ și unele aspecte poate nu sau realizat pe deplin. Ultimul lucru este lipsa de echipament, am inregistrat albumul acasa cu un calculator desktop mediu, un microfon condensator ieftin, o placă audio medie și câteva plug-inuri.
-Formația are cinci membri?
-Da, în momentul de față este formată din chitariști Iulian Voin, Antal Kovač, cântăreț Nebojsa Grujić, basist Jovan Djukić, baterii Nikola Nenin.
-Cine sunt ascultători acestei formați?
FS: Toată lumea care este deschisă și fără prejudecăți acceptă muzica noastră.

M. V.