Goran Starčević – novi direktor „Pijaca i parkinga“?

Piše: Dalibor Bubnjević

Za tri, četiri meseca u Srbiji će se održati izbori na svim nivoima! Posmatrajući aktivnosti političkih partija, čast izuzecima, (ne)deluje da ćemo sa početkom proleća izaći na birališta!
Ranijih izbornih ciklusa, godinu dana pre „dana D“ svi bi se utrkivali u želji da pridobiju, najpre, pažnju birača. Činjenica jeste da je deo opozicije najavio bojkot. Međutim, u Srednjobanatskom okrugu njihovo delovanje je totalno neprepoznatljivo. Stiče se utisak da su i dalje u zimskom snu i da mole Svevišnjeg da ih iz tog stanja ne probudi.
Kao što rekoh, postoje izuzeci koji potvrđuju pravilo. Liga socijaldemokrata Vojvodine, sa svojim partnerima, formirala je Vojvođanski front. Uputila je jasnu poruku i otpočela sa realizacijom kampanje. „Dosta je bilo“, takođe, pokazuje znake života, kao i DSS. Opravdano se postavlja pitanje šta je sa Demokratskom strankom?!
SPS je izborom novog omladinskog rukovodstva (po)kazao da je spreman da uđe u borbu za svakog birača. Vladajući naprednjaci još kriju predizbornu strategiju. Za sada je jedino izvesno da slede određene kadrovske promene. Na predlog Nenada Karapandže, novi direktor JKP „Pijace i parkinzi“ trebalo bi da bude Goran Starčević. Novo imenovanje je, nezvanično saznajemo, odobrio Goran Knežević.