GRAD PONOSAN NA PARAOLIMPIJCE: Tri bronze za stonotenisere

Stonoteniseri iz Zrenjanina – Goran Perlić, Milan Zelen i Boris Stoiljković, osvojili su bronzane medalje na prvenstvu Evrope za paraolimpijce koje je nedavno održano u Sloveniji. Reprezentativci Srbije su sa šampionata doneli ukupno šest odličja, a polovinu su zaslužili naši sugrađani.
Veliki uspeh takmičarima i njihovom treneru Slađani Krsmanović čestitali su u sredu gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i njegovi pomoćnici Dragan Ćapin i Simo Salapura. Tokom razgovora sa domaćinima Goran Perlić je rekao da država i Grad Zrenjanin mnogo ulažu u paraolimpiski sport i da takva pomoć i podrška daju vrhunske rezultate.
– Naš uspeh je zaista ogroman, možda je malo neočekivan, ali iza tih dostignuća stoji dugogodišnji vredan i uporan rad. Imamo dobre uslove za trening i verujem da ćemo i na narednim takmičenjima biti uspešni. Cilj nam je, svakako, da se na Paraolimpijskim igrama u Tokiju okitimo medaljama – istakao je Perlić.
Janjić je naglasio da je Grad ponosan na rezultate zrenjaninskih paraolimpijaca. On je naveo da će se lokalna samouprava potruditi da ih maksimalno podrži i obezbedi im adekvatne uslove za rad i treniranje.

B.M.