IZBORILI SE: Olakšice za ratne veterane

-Udruženje sprskih ratnih veterana Zrenjanina izborilo se za olakšice za svoje članove, te će oni imati povlašćen gradski prevoz na teritoriji Zrenjanina, povlašćeno parkiranje motornih vozila, biće oslobođeni plaćanja lokalnih komunalnih taksi i plaćanja gradskih administrativnih taksi -rekao je danas za naše novine Zeljko Vujković, predsednik udruženja.

On je dodao i da se ovime delovanje Udruženja ne prekida.

-Nastavljamo borbu za ispunjavanje svih ciljeva koji za sada nisu ostvareni. To su ostvarivanje prava na dodelu socijalnih stanova, subvencije za usluge JKP „Vodovod i kanalizacije“, za plaćanje daljinskog grejanja, za usluge JKP „Čistoća i zelenilo“, kao i popust od 20% za plaćanje električne energije – naveo je Vujković.
On se zahvalio gradonačelniku Zrenjanina i odbornicima u Skupštini Grada Zrenjanina, koji su odobrili povlastice veteranima i pozvao sve članove udruženja da se jave udruženju čija je kancelarija u Perlezu.
-Svi članovi Udruženja Srpskih ratnih Veterana Zrenjanina treba da nam se jave da bi ostvarili svoje pravo na subvencije, a i veterani iz 1999. godine pravo na razliku ratnih dnevnica – pozvao je Vujković.

Adresa udruženja veterana je Kralja Aleksandra I Karađorđevića broj 5, Mesna Zajednica Perlez.
Kontakt telefoni su 023/3813-640 ili 060/3814-139 ili 064/1683-879 .
S.K.