KONCERT „PRAZNIČNE HORSKE ČAROLIJE“: Ulaznice su bili slatkiši i igračke

Tradicionalni novogodišnji humanitarni koncert pod nazivom ,,Praznične horske čarolijeˮ održan je u subotu u prepunoj barkonoj sali gradske kuće. Na programu su bile dečje pesme prilagođene prazničnoj atmosferi. Ulaznice za koncert bili su slatkiši, grickalice, knjige i igračke, od kojih će biti napravljeni paketići za decu koja će praznike dočekati na dečjem odeljenju Opšte bolnice ,,Dr Đorđe Joanovićˮ.

Nastupili su Dečji hor Kulturnog centra Zrenjanina, Dečji hor ,,Supernovaˮ i Dečji hor ,,Prepodobni Rafailo Banatskiˮ

Ovo su pete po redu humanitarne ,,Praznične horske čarolijeˮ kojima tradicionalno završavamo horsku godinu, a istovremeno su i uvod u Horski festival ,,Slobodan Bursaćˮ koji nas očekuje u 2019. godini. Ovaj humanitarni koncert osmišljen je kako bismo prikupili što više slatkiša i slaniša od kojih ćemo napraviti paketiće za decu u bolnici. Uručićemo ih zajedno sa Kreativnim centrom CEKOM koji će izvesti novogodišnju predstavu na dečjem odeljenju Opšte bolnice ,,Dr Đorđe Joanović“ – rekao je Vladimir Stojković, direktor Horskog festivala ,,Slobodan Bursaćˮ.

Organizatori humanitarnog koncerta su udruženje „Kultur kick creative production“ i Kulturni centar, a sponzor je kompanija ,,Persuˮ.

M.Malbaški

Foto: Jovan Drndak Njegović

(Opširnije u štampanom izdanju)