KRISTALNA DVORANA – Na„Vrtićijadi” 200 mališana

Treća „Vrtićijada“ koju je organizovala Školica sporta „Long jump Ivana Španović“ održana je danas u Kristalnoj dvorani, a okupila je oko 200 mališana uztrasta pet i šest godina. Oni su došli zrenjaninskih vrtića, kao i iz predškolskih ustanova iz Aradca, Stajićeva i Lukićeva. Devojčice i dečaci su se nadmetali na poligonima spretnosti. Svi su dobili majice, slatki paket i balon.

vrticijada-10– Najvažnije je da se deca lepo druže i zabave, da zavole sport. Svi koji su danas ovde su pobednici, ali mi smo za tri najbolje ekipe pripremili i pehare, jer znamo koliko mališanima znači da nagradimo njihov trud – rekla je Vesna Španović koja vodi pomenutu školicu sporta.

vrticijada-11Učesnike „Vrtičijade“, njihove vaspitače, roditelje i organizatore pozdravio je Saša Santovac, zamenik gradonačelnika Zrenjanina. A manifestaciju je proglasio ostvorenom Dragan Marinković, dečak iz Lukićeva.

vrticijada-2Ivana Španović je promoter „Vrtićijade“, ali nije mogla da dođe u Zrenjanin jer će joj u subotu u Dubaiju, po treći put, biti uručena nagrada kao najboljoj atletičarki Balkana.
B. M.

vrticijada-3 vrticijada-4 vrticijada-5 vrticijada-6 vrticijada-7 vrticijada-8 vrticijada-9