LAŽNI RADNICI „VODOVODA“ ULAZE U KUĆE

Iz zrenjaninskog „Vodovoda i kanalizacije“ upozorili su u četvrtak da se u nekim delovima grada nepoznata lica lažno predstavljaju kao radnici tog preduzeća i nude uslugu provere unutrašnjih instalacija.

– Dobili smo više poziva građana iz Mužljanske kolonije sa pitanjem da li su u obavezi da prime naše radnike koji u popodnevnim časovima proveravaju unutrašnje instalacije i zašto moraju da plate te usluge, a bilo je i sumnji da im je otuđena imovina prilikom pregleda instalacija – naveli su iz tog preduzeća.

„Vodovod“ je obavestio korisnike da ne sprovodi akciju provere unutrašnjih vodovodnih instalacija i da nisu u pitanju njihovi radnici, te da je reč o lažnom predstavljanju nepoznatih osoba.

– Pozivamo građane da te osobe ne primaju u svoje kuće i da, ukoliko te osobe stupe u kontakt sa njima, predstave se kao radnici našeg preduzeća i ponude im usluge, o tome obaveste MUP. Naši radnici ne dolaze kod korisnika bez poziva, a kada izlaze na teren to čine u službenim vozilima i radnim uniformama sa jasnim obeležjima – navodi se u saopštenju zrenjaninskog javnog komunalnog preduzeća.