MLADI BOKSERI PETROVGRADA BLISTALI NA POJEDNINAČNOM PRVENSTVU DRŽAVE

Nanizali pet zlatnih odličja
Bokseri zrenjaninskog Petrovgrada, pionir Stevan Jonjev, školarac Gardijan Narandžić i juniori Samir Durakovski, Tomislav Milić i Aleksandar Sekošan okitili su se zlatnim medaljama na pojedinačnom prvenstvu Srbije za mlađe kategorije. Stevan Jonjev je proglašen za najboljeg pionira na takmičenju. Uspehu zrenjaninskog kluba, koji je bio i tehnički organizator prvenstva, doprineo je junior Nemanja Bajić koji je zaslužio bronzano odličje.
– Zabeležili smo sjajan rezultat, imamo petoricu prvaka države. Petrovgrad i klub iz Žablja su najuspešniji na šampionatu sa po pet zlatnih odličja. Ali naše devojke – Aleksandra Rapaić, Zorana Nikolić i Lidija Stanišić – još ranije su osvojile titule, pa smo sa osam najsjajnijih odličja u omladinskoj konkurenciji najuspešniji klub u državi. To nam je motiv da radimo još bolje i da stvaramo nove šampione – kaže Milan Piperski koji u saradnji sa Srđanom Evđenićem trenira boksere Petrovgrada.
Na pojedinačnom prvenstvu države, koje je od petka do nedelje održano u Kristalnoj dvorani, nadmetalo se više od 130 takmičara.
B. MANDIĆ