OBAVEŠTENJE JKP „VODOVOD I KANALIZACIJA“: Privremeno izmešteni blagajna i šalter za prijem reklamacija i zahteva

Zbog manjih radova na adaptaciji prostora u prizemlju zgrade JKP „Vodovod i kanalizacija“ u Petefijevoj 3, privremeno su izmešteni šalteri Službe informisanjaposlovnih komunikacija – za prijem reklamacija i zahteva korisnika, info pult, kao i blagajna koja se nalazila pored pomenutih šaltera. Od ponedeljka 30. juna prijem reklamacija i zahteva korisnika vrši se na naplatnom mestu u Gimnazijskoj 16.

Za sve korisnike koji lično žele da podnesu reklamaciju ili određeni zahtev, šalteri će im biti na usluzi svakog radnog dana od 7.30 do 13.30 časova. Reklamacije i zahteve mogu poslati i pisanim putem, poštom, na adresu JKP „Vodovod i kanalizacija“, Petefijeva 3, Zrenjanin ili na mejl adresu: info@vikzr.rs.

Potvrde potrebne za postupak ozakonjenja objekata privremeno će se izdavati u prostorijama Službe naplate (kancelarija broj 6) u zgradi JKP „Vodovod i kanalizacija“ u Petefijevoj 3, svakog radnog dana od 7.30 do 13.30 časova.

Iz „Vodovoda“ takođe obaveštavaju da do daljnjeg neće biti aktivan broj telefona za prijavu stanja vodomera 593-003, a korisnicima koji žele da, između 20. i 25. u mesecu, prijave stanje svojih vodomera i dalje su na raspolaganju brojevi telefona 535-773 i 530-344, broj za prijavu stanja putem SMS poruke 064/811 60 99, kao i mejl adresa sluzba.ocitavanja@vikzr.rs .