„OBROK ZA PORODICU” I „TATE ZA DECU” OBRADOVALI MALIŠANE

Stigla radost – paketići, Deda Mraz sa maskom i „irvasi”

Zrenjaninska Fejsbuk grupa „Obrok za porodicu”, uz stalne aktivnosti, pred prznike je, zahvaljujući ljudima velikog srca, obezbedila novogodišnje paketiće za 50 mališana do 12 godina, a pridružio im se i tim „Tate za decu”. Paketići su uručeni, lica dece iz porodica lošeg materijalnog stanja sijala su od radosti i ljubavi za prazničnu čaroliju koja im je priređena.
– Hvala vam za osmehe naših mališana i njihov radostan dan… Hvala, nikada niko nije učinio ništa lepše za našu decu, hvala za radost i što nisu zaboravljena. Hvala na činu humanosti – samo su neke od poruka roditelja…
Darko Nađalin – Deda Mraz kaže da su i njihova srca puna.
– Te iskrene osmehe kada smo se pojavili sa pekatićima nikada nećemo zaboraviti – rekao nam je Darko Nađalin i „irvasi” Nenad Blažin i Predrag Nenin.
– Ponosne smo na činjenicu što smo Zrenjaninke. Ganute smo dobročinstvom, humanošću i odzivom sugrađana na inicijativu da usrećimo decu iz našeg grada koja blagostanje ne uzimaju zdravo za gotovo kao većina njihovih vršnjaka. Sakupile smo pregršt robnih donacija koje ste svojom velikodušnošću i nesebičnošću namenili za one oko sebe.
Milena Bečejac

Opširnije u štampanom izdanju