ODBORNICI SO SEČANJ RASPRAVLJALI O RADU I PLANOVIMA TAMOŠNJIH KOMUNALACA

Potrebna su ispravna vozila i mašine

Na dnevnom redu 13. sednice Skupštine opštine Sečanj, kojom je predsedavao Arsen Plahin, razmatrane su izmene i dopune programa poslovanja JKP „Sečanj”, kao i program poslovanja tog preduzeća za narednu godinu. Sednici su od 23, prisustvovala 22 odbornika.
Danijel Đurić, v. d. direktora JKP „Sečanj”, odbornike je informisao da je komunalcima po hitnom postupku potrebna nabavka polovnih vozila i mašina. Kako je rekao, neophodni su kamion autopodizač za kontejnere, buldožer i dva terenska vozila. Đurić je obrazložio da je kamion koji sada poseduju dotrajao i da se ne može registrovati, kao i da je noviji potreban za nesmetan rad.
Direktor sečanjskih komunalaca istakao je da je planirano da u toku 2022. godine ovo preduzeće obavlja delatnost čišćenja deponija. Takođe, za nesmetan rad nužna su i dva terenska auta jer, po rečima Đurića, postojeća ne mogu da budu registrovana.
Nakon izlaganja Danijela Đurića, koji je odgovarao na pitanja odbornika, saslušao njihove zamerke i sugestije, izmene i dopune programa poslovanja JKP „Sečanj” za ovu godinu usvojene su jednoglasno.
Izvor i foto: NMR Info

Opširnije u štampanom izdanju