Parastos „fabrici vode“

Piše: Dalibor Bubnjević

Nakon više od četrdeset dana, daje se četrdesetodnevni pomen „fabrici vode“. Izjavljujemo najdublje saučešće Konzorcijumu i članovima organizovane grupe! Život joj nije bio lak! Najpre se tvrdilo da joj je tata Italijan. U međuvremenu ju je preko noći ostavio. Majka joj je menjala partnere, bila je sklona kompromisima. Novac je bio u prvom planu, a ne ljubav prema svom nasledniku. U pravnoj orgiji, izgubilo se očinstvo…
Direktor JKP „Vovodovod i kanalizacija“ Predrag Bodiroga je, u naše ime, proglasio smrt zombija koji je tumarao ovdašnjim prostranstvima. Imao je dovoljno hrabrosti da porodicu pogleda u oči i saopšti joj tužnu vest! Preuzeo je na sebe nezahvalan zadatak. Verovatno ga i danas, u snovima i na javi, proganja duh „fabrike vode“.
Dok se Bodiroga preganja sa okultnim sadržajima, vreme je da se Zrenjaninci suoče sa činjenicama! Prethodnog vikenda su zabeležene najviše temperature u ovoj godini. Povrh loše infrastrukture, nije zabeležena nijedna primedba građana na pritisak u višespratnicama. Navedena konstatacija je u suprotnosti sa onim što je izjavljivao član ožalošćene porodice Bojan Dimkić. Sledstveno navedenom, sugrađani opravdano postavljaju pitanje – ko nas je lagao?