„PERSU”: Otvoren market u Sakulama

Uz poštovanje propisanih protivepidemijskih mera, u četvrtak, 14. oktobra, otvoren je prvi „Persu” market u Sakulama.

Kako iz kompanije „Persu” napominju, nova prodavnica se nalazi u prostranom i veoma preglednom prostoru. Kupcima će svakodnevno biti dostupno preko 2.200 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih – lokalnih.

– Naši prodajni objekti su mesto gde se naše komšije snabdevaju svim neophodnim namirnicama za život. Zato je važno da taj prostor bude prijatan i inspiritivan. Kao i uvek, kada otvaramo vrata našeg novog marketa, spremili smo mnogo iznenađenja. Najvernije komšije na dan otvaranja obradovali smo sa 100 poklon paketa, 100 poklon cegera, dok je svaka 50. kupovina toga dana bila gratis – poručuju iz „Persu” marketa.

Odlazak u nabavku je uvek više od kupovine. Marketi su važna tačka u jednoj lokalnoj zajednici, navode iz ovog ltrgovinskog lanca.

– Oni su karika koja povezuje ljude i vraća iskreni komšijski duh. Uz inovativno arhitektonsko rešenje i toplu dobrodošlicu našeg osoblja, žitelji Sakula će od sada uživati u svakodnevnoj kupovini kod novog „SuPer” komšije – poručuju iz kompanije.

L.Z.

foto: Persu marketi