Pomoć za porodicu Glušac iz Česterega

Zorica Glušac iz Česterega ostala je, posle smrti supruga Vladimira, sama sa petoro dece. O porodici Glušac nedavno smo na RTS-u gledali popularnu emisiju „Vreme je za bebe”. Radost su smenile suze…

Naime, u već u poodmakloj Zoričinoj trudnoći, Vladimir je počeo da oseća neprijatne bolove i kad se javio lekaru, krenule su zdravstvene pretrage. Kad se posumnjalo na tumor, Vladimir je već imao metastaze na plućima. Rođenje sina Ilije je dočekao baš pred početak hemoterapije. Bolest je predaleko odmakla i on je pre navršenog četvrtog meseca Ilijinog života, preminuo.

Sudbina ove porodice potresla je mnoge gledaoce, ne samo iz našeg regiona. Javljali su nam se ljudi iz Beograda i drugih gradova, sa željom da se uključe u pomoć Zorici i deci.

U Vojvodjanskoj banci je otvoren račun za pomoć: 355-000-3200-51560074.

Zorica kaže da im je u ovom trenutku najpotrebniji krov nad glavom, jer vise ovako ne mogu da žive. Vladimir je bio požrtvovan otac, a njegova želja bila je upravo da im obezbedi sopstveni krov. Nažalost, to se nije ostvarilo, a porodica je ostala bez svog hranioca.

M.B.

Fotografija sa sajta RTS – „Vreme je za bebe”