PROGRAM „ZAJEDNICI ZAJEDNO“: U Dečji dispanzer lagodnije i bezbrižnije

– Naša kompanija uspešno sarađuje sa Gradom Zrenjaninom već 12 godina i u okviru ove saradnje je realizovan niz projekata koji su unapredili zajednicu. Ove godine u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Ministarstvom unutrašnjih poslova, odredili smo najbolji pravac daljeg delovanja, a to je ulaganje u obrazovanje i digitalizaciju – ovako je danas, u zrenjaninskom Dečjem dispanzeru, obrazložio domaćinima i predstavnicima medija najnoviju donaciju Kompanije NIS, pomoćnik generalnog direktora Vadim Smirnov.

Karavan „Zajednici zajedno“ danas se zaustavio u našem gradu na putu kroz Srbiju i u ovoj zdravstvenoj ustanovi je organizovao volontersku akciju oslikavanja prostorija i ograde u dvorištu.

Domaćini predstavnicima NIS-a bili su gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura sa saradnicima i v.d. direktora Doma zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ dr Gordana Đurić.

Kako je istakao gradonačelnik Simo Salapura, NIS je jedna od vodećih društveno odgovornih kompanija.

– U poslednjih 12 godina mi smo uključeni u projekte „Zajednici zajedno“ i bliži nam se jubilej – 150 projekata, za 150 miliona – naglasio je, između ostalog, gradonačelnik Salapura.

Prema rečima v.d. direktorke Đurić, zahvaljujući Kompaniji NIS, značajno se povećava kvalitet usluga.

Tekst i foto B. Jajić

Opširnije u štampanom izdanju