RVAČI PROLETERA U GOSTIMA KOD ČELNIKA GRADA

Nova titula potvrda dobrog rada

Takmičari, treneri, rukovodstvo Rvačkog kluba Proleter, predvođeni Željkom Trajkovićem, predsednikom Rvačkog saveza Srbije, u sredu su bili gosti gradonačelnika Zrenjanina Čedomira Janjića i njegovih saradnika. Povod je bio osvajanje 17. titule ekipnog prvaka Srbije, a veliki uspeh ostvaren je u godini kada je obeležen vek rvačkog sporta u Zrenjaninu.
Na velikom uspehu šampionima Srbije čestitali su čelnici lokalne samouprave, istakavši da je nova titula potvrda duge i uspešne tradicije rvanja u Zrenjaninu.
Predsednik Kluba Boban Cekić je istakao da je zahvaljujući finansijama koje stižu iz gradskog budžeta, Proleter jedan od malobrojnih sportskih kolektiva u kojem su treninzi potpuno besplatni.
– Osim asova koji su u Zrenjanin došli iz drugih klubova, okosnicu tima čine momci iz Zrenjanina, ponikli u Proleteru. Zahvaljujući sistematskom, stručnom radu sa mlađim kategorijama i dobroj organizaciji kluba, imamo mnogo mladih rvača, naslednika sadašnjih vrhunskih takmičara – rekao je trener Vojislav Trajković.

L. Z.