SOCIJALISTIČKA PARTIJA SRBIJE PREDALA IZBORNU LISTU: Skupljeno 2.714 potpisa građana

U gradskoj kući izbornoj komisiji predstavnici Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) je predao izbornu listu od 67. kandidata. Sakupljeno je 2.714 potpisa. Prema rečima Željka Malušića predsednika Gradskog odbora u našem gradu, veliki broj sakupljenih potpisa građana u krakom vremenskom periodu govori da je ova partija u Zrenjaninu veoma aktivna.

– Moram da kažem da je za razliku od nekih ranijih izbora procedura skupljana potpisa je dosta komplikovanija zato što nije bilo dovoljno notara. Vodili smo računa isključivo o kvalitetu naših kandidata i njihovim biografijama. Sve stranke govore da treba dati šansu mladima, ali mi smo to i uradili. Najbolji primer toga je naša sugrađanka Dubravka Kralj koja je na republičkoj listi treća odmah iza Ivice Dačića i Dragana Markovića. Takođe bih istakao Željku Milošević koja je peta na pokrajinskoj listi. S obzirom da smo dugo na vlasti (osam godina) mi ćemo isključivo pričati o onome što smo uradili u prethodnom periodu, a to je mnogo, bez ijedne afere uz naše ime – rekao je Željko Malušić.

Dubravka Kralj je diplomirani pravnik sa prosekom 9,97 na Osnovnim studijama i prosekom 10 na postdiplomskim u Novom Sadu. Ona je kazala da je joj velika čast što se našla na trećem mestu na republičkoj listi SPS-a.

– Vrh partije je isključivo na osnovu moje biografije i dosadašnjeg rada doneo odluku da budem na trećem mestu. Time je SPS pokazao da ceni znanje, trud, rad i odricanje. Samo u takvom gradu i državi mladi će želeti da ostanu. Nadam se ću svojim znanjem i radom pomoći svojoj državi i pre svega mladima – istakla je Dubravka Kralj.

Ž.Mišić