U KULTURNOM CENTRU U NEDELJU: Igra predstava „Crvenkapa”

Lutkarska scena Narodnog pozorišta „Toša Jovanović” igra u nedelju, 24. januara, u 18 časova u velikoj sali Kulturnog centra lutkarsku predstavu „Crvenkapa”, u režiji B. Vujovića. Igraju Tatjana Barać (crvenkapa, mama, baka, gavran, glumica iz kaputa), Miroslav Maćoš (vuk, lovac, glumac iz kaputa), Nikola Lalić i Vladimir Živin (pomoćna animacija).

Prodaja karata je na biletarnici Pozorišta radnim danima od 10 do 12 časova i od 18 do 20 časova i na dan igranja od 17 do 18 časova. Cena karte je 150 dinara.

– Za svako igranje predstava Dramske scene i Lutkarske scene broj sedišta u gledalištu Pozorišta ili u gledalištu drugih institucija gde igraju predstave je ograničen i procenjivaće se prema okolnostima koje nalaže aktuelni trenutak pandemije korona virusa (nošenje maske, dezinfekcija ruku i držanje distance je obavezno). Iz tih razloga sve zainteresovane gledaoce molimo da karte rezervišu ranije (isključivo putem telefona biletarnice, tel: 560-136 ili lično na biletarnici) i da ih preiuzmu u toku nedelje na biletarnici Pozorišta, izbegavajući na taj način gužvu na dan igranja predstave zbog epidemijskih mera koje ograničavaju boravak ljudi u zatvorenim prostorijama – kaže uprava Pozorišta.