U „TOČKU” TRAŽE AUTOMEHANIČARA

600 evra podnosiocu prijave za kandidata

Kvalitetan stručni kadar sve je teže naći uprkos svim radnim povoljnostima koje se nude. Zbog toga su poslodavci primorani da se snalaze na razne domišljate načine, a među njima je i firma „Točak auto” koja je u potrazi za dobrim automehaničarem.
– Došli smo na ideju o nagradi. Svako ko nam pronađe kvalitetnog kandidata dobiće nagradu u iznosu od 600 evra. Zainteresovani za poziciju automehaničara i autolimara mogu i sami sebe prijaviti, ponuda o nagradi svakako važi. Jedini uslov je da kandidat samostalan u poslovima koje je potrebno da obavlja i da ima višegodišnjeg iskustva – rekli su u „Točku”.
Oni su podsetili da su jednu nagradu već uručili sugrađanki Bobi Bošnjak, koja je prijavila svog supruga Jovana pre nekoliko meseci i garantovala za njega.
– S obzirom na to da se Jovan pokazao kao vrstan majstor i sjajan čovek, prošle nedelje smo pozvali Bobu kako bismo joj uručili nagradni ček u iznosu od 600 evra. Mnogo nam je bilo drago kad smo shvatili da Jovan i Boba očekuju prinovu za par nedelja i sigurni smo da će im ova nagrada dobro doći – rekli su u „Točak autu”.
Napomenuli su još da im je ideja da u bliskoj budućnosti učine sve kako bi pomogli školstvu u formiranju smera za automehaničara na teritoriji Grada Zrenjanina. Nadamo se da će to uroditi plodom i da će biti odziva.
S.V.