UBISTVO U ZRENJANINSKOM NASELJU BAGLJAŠ

Žena nožem presudila mužu

U prepodnevnim časovima u utorak, 8. septembra, dogodilo se ubistvo u starom delu naselja Bagljaš u Zrenjaninu. Istog dana zrenjaninska policija je uhapsila S.M. (41) iz Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo. Sumnja se da je ona tog dana u porodičnoj kući zadala više uboda nožem tridesetdevetogodišnjem suprugu, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice, navodi se u saopštenju koje nam je dostavila Policijska uprava Zrenjanin.
Kako prenose mediji, S.M. je tog jutra nakon svađe napala muža nožem. On je već povređen, uspeo da preskoči ogradu kod komšije i krene ka ulici, ali ga je žena sustigla i nanela mu još povreda opasnih po život.
Radi se o ženi koja je do pre godinu dana radila kao nastavnica informatike i opštetehničkog obrazovanja u jednoj zrenjaninskoj osnovnoj školi, a prema navodima komšija, važili su za miran i skladan par, te niko ne može da veruje šta se dogodilo.
Po nalogu zrenjaninskog Višeg javnog tužilaštva, osumnjičenoj je određeno zadržavanje od 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena tužiocu.

I. I.