ZAHVALJUJUĆI DONACIJAMA ORDINACIJE „STEVANOVIĆ“ I ŠKOLE „NEW AGE“: Pedijatrija u Bolnici obnovila sobe

U sklopu humanitarne akcije „Deca deci“, polaznici škole stranih jezika „New age“ i specijalistička pedijatrijska ordinacija „Dr Stevanović“ prikupili su novac za službu Pedijatrije Opšte bolnice „Đorđe Joanović“, kojim su uređene bolesničke sobe.

Na ovaj način omogućeni su ugodniji boravak malih pacijenata i bolji uslovi za rad zaposlenih na dečjem odeljenju.

– Zahvaljujući školi „New age“, u poslednjih nekoliko godina uspeli smo da nabavimo posteljinu, televizor, laptop, štampač, da postavimo podove i obložimo zidove u četiri bolesničke sobe. Donacija ordinacije „ Dr Stevanović“ pomogla je da postavimo podove u jednoj bolesničkoj sobi, da obložimo zidove, kao i da nabavimo klima-uređaj i televizor. Zahvaljujem deci i njihovim roditeljima, kao i Matildi Vencel, vlasnici škole „New age“ i dr Tomislavu Stevanoviću na trudu i na primeru koji pružaju o humanosti – kazala je dr Tatjana Stanković, rukovoditeljka Pedijatrije u Opštoj bolnici.

Đaci škole „New age“ su u sklopu sklopu akcije „Deca deci“ organizovali niz aktivnosti, poput humanitarnih predstava, vašara i prikupljanja donacija.

– Pripremili smo malu komediju i prikupili donacije za dečje Odeljenje. Osećam se lepo što sam pomogao nekome i drago mi je da vidim da deca imaju bolje uslove sada – rekao je četrnaestogodišnji Andrej Mladenović. Njegovi drugari iz škole Margareta Starčević i Nikola Pekić pozvali su sugrađane da u decembru posete novogodišnji vašar, koji će organizovati kako bi se dodatno opremila služba Pedijatrije.

M.M.

20180926_103803

20180926_103703