Završen Turistički karavan „Moja Srbija“

Zrenjaninsko Javno preduzeće „Turistički centar“ učestvovalo je u promotivnom karavanu „Moja Srbija“, koji je organizovala istoimena kampanja Turističke organizacije Srbije (TOS). Štand „Turističkog centra“ u okviru promotivnog karavana, koji je trajao od 3. juna do 9. jula, bio je veoma posećen u svim gradovima širom Srbije. Pored turističke ponude grada i okoline, najveće interesovanje je bilo za 31. manifestaciju “Dani piva”. 

KARAVAN Predstavnici gradova ucesnici karavana

Ovom svojevrsnom promocijom turističke ponude naše zemlje namenjene odmoru domaćih turista prošlo se kroz 13 gradova Srbije: Užice, Novi Pazar, Zaječar, Niš, Vranje, Požarevac, Kragujevac, Kruševac, Valjevo, Čačak, Novi Sad, Sombor, Beograd. 

Karavan

Na trgovima pomenutih gradova organizovan je program u trajanju od pet časova u kome je, pored muzičkog programa kojim su se predstavljali domaćini, održana i promocija svih gradova koji su obuhvaćeni karavanom.

Domaćin završne manifestacije karavana „Moja Srbija“ je bio Grad Beograd, a manifestaciji je prisustvovao i Rasim Ljajić, ministar turzima, trgovine i telekomunikacija.

B.J.