ZAVRŠNICA LETNjE STRUČNE PRAKSE

Potpisan ugovor o stipendiranju

Ivana Petrov, najbolji student letnje stručne prakse koju pet godina organizuju Zrenjaninski poslovni krug i Tehnički fakultet „Mihajlo Pupin”, dobila je stipendiju od 120 hiljada dinara, u 12 mesečnih rata. Ugovor o tome potpisan je ove nedelje u prostorijama ZREPOK-a.
Ivana je najbolje uradila projetni zadatak „Primena internet marketinga u plasmanu usluga ‘Patrol 023’”. U ovoj firmi ona je obavljala stručnu praksu i potom dobila posao. Ona je student na smeru inženjerski menadžment, a mentor je bio Nikola Đurin. Potpisivanju ugovora prisustvovali su dr Milan Pavlović i dr Dragana Glušac sa Tehničkog fakulteta, te Budimir Jovanović, Dragan Vidaković i Dragoljub Bjeloglav iz ZREPOK-a.
– Biti najbolji od najboljih – zaista je velika čast. Zahvalnost dugujem i firmi „Patrol 023”, koja mi je pružila dobre uslove za izradu projektnog zadatka. Stipendija koju sam dobila od ZREPOK-a veoma mi znači, kao i to što u Zrenjaninu brinu o mladima.
Studenti – učesnici projekta „Letnja stručna praksa” dobili su od grada novčanu nadoknadu od 30 hiljada dinara, a ovaj poduhvat podržala je i Nacionalna služba za zapošljavanje – filijala Zrenjanin.
M. B.