KAMP ZA DEVOJČICE „ODBOJKAŠKO LETO 2019.”: Devetnaest godina tradicije

Tradicija je nastavljena i ove godine u Osnovnoj školi „Petar Petrović Njegoš” gde se od 1. jula održava odbojkaški kamp za devojčice „Odbojkaško leto 2019”. Organizator kampa je odbojkaški klub „Bagljaš 023“ a treneri su dr. Milenko Vuković i njegov pomoćnik Zoran Grandić.

U prisustvu roditelja i prijatelja odbojke kamp je svečano otvoren 1. jula i trajaće deset dana. Treninzi će se odvijati pre podne i popodne po uzrasnim grupama. I ove godine kamp je izuzetno posećen, više od 60 devojčica se prijavilo i radiće po upustvima proverenih trenera a po običaju tu su druženja koja su uvek uz rad na prvom mestu.
– Hvala „Njegošu“ što nam svih ovih godina otvara svoja vrata za ovaj već tradicionalni kamp koji je postao prepoznatljiv. Deca vole odbojku i rado dolaze na treninge, a tu su i nezaboravna druženja koja su jedna lepa uspomena. Uvek se nauči nešto novo i zanimljivo i zato je ove uvek dobra atmosfera- ističe dr. Milenko Vuković koji kao iskusni pedagog ima samo reči hvale za svoje odbojkašice i polaznice kampa koje na kraju očekuje diploma za uspešne polaznike.


Ž.Cvetić